Hogyan is született meg a Delfinszívháza?

Szia kedves érdeklődő!  

Köszöntelek a Delfinszívháza honlapján téged.

A nevem Peter Jones, Sydneyben születtem magyar szülőktől. Néhány rövid mondatban szeretném megosztani veletek a saját élet és üzleti tapasztalataimat.

15 éve foglalkozom lakás kiadással itt Budapesten. Sydneyben és Malagában is van tapasztalatom rövidtávú kiadásban, amit saját magam építettem fel.  Üzleti tanácsadással és ingatlan tanfolyamokkal is foglalkozom és 2 havonta tartok előadásokat, Airbnb, lakáskiadásról, lakáshitelekről.
 
A 7 éves fiam inspirált, hogy gyerek könyveket is írjak, és így azt is szenvedéllyel csinálom. A Libri, a Bookline , a Líra és az Anima könyvesboltokban kaphatóak a könyveim. Szeretettel várok mindenkit valamelyik rendezvényemen.

 Jelenleg egy 4 db apartman szállodás vállalkozást vezetek Budapesten amelyet 2006-ban indítottam el. (www.novabudapest.com) Egyetlen apartman (lakás) kiadásával kezdtem az Akácfa utcában, ami egy több mint 100 lakásos vállalkozássá nőtt a 15 év alatt. 

Az évek során sokat tanulmányoztam a saját szellemiségemet és sok pszichológushoz és kineziológushoz jártam hogy megtaláljam a belső egyensúlyt. Magam is indítottam egy zenei csatornát a youtube-on közel 10,000 követővel (Peter Music néven).

Célom:

Szeretném megosztani azt, hogy hogyan közelíthetjük meg a belső egyensúly megtalálását ebben az őrült, szupergyorsan változó világban. Hogyan tűzzünk ki célokat és érjünk el sikereket.

Ennek eléréshez összekombináltam a spiritualitást és az ingatlanpiaci tapasztalataimat, teremtettem még egy ingatlant a Delfinszív házát, ahol minden spirituális célomat és tervemet én is és mások is meg tudják valósítani.

Ehhez segítek hozzá ennek a központnak a működtetésével.

 

Saját eseményeim és programjaim a Delfinszívházában és Budapesten:

Látogass el honlapomra melyet itt találsz: peterjonesmagic.com és szemezgess az ott található képzések, könyvek és tudásanyagok között.